JUNIORSKÁ FORMACE PRO ROK 2024/25

CHICAGO: junioři jedou na mistrovství světa!

Naši milovaní juníci se svou formací Chicago získali přímý postup na mistrovství světa do Polska, kam vyrazí začátkem prosince 2024 bojovat o postup do finálového kola.

Na stupních vítězů od regionu po Mistrovství ČR

Jsme v první trojce nejlepších juniorských formací v ČR!

Dovolte nám představit Vám juniorský tým a jejich vystoupení, které se v taneční tour CZECH DANCE MASTERS stalo vítězem regionu. Na Mistrovství Čech v Chomutově vybojovalo bronz a ten i obhájilo ve vysoké a kvalitní konkurenci na Mistrovství České republiky.

Díky titulu II. VICEMISTŘI ČESKÉ REPUBLIKY jazz dance formací máme přímou nominaci právě na mistrovství světa do Polska. Radost po vyhlášení výsledků byla obrovská a my jsme šťastní, že tyto děti drží svůj zápal pro tanec a pojedou ho ukázat na tak velkou mezinárodní soutěž, jakou bezesporu MS je.

Regionální kolo

1. místo

7. 4. / Hradec Králové

Mistrovství Čech

3. místo

4. 5. / Chomutov

Mistrovství České republiky

II. VICEMISTR ČR

31. 5. / Praha

Choreografie Chicago vznikla v režii dvojice Klára Benešová a Ilona Sedláčková. Byla to výzva pro choreografky i pro tanečníky. Tentokrát jsme sáhly po písničce klasické, nikoliv moderní. Je tedy o něco těžší na zpracování, ale náš nově vzniklý tým, kde se starší junioři propojili s mladšími juniory, se s tím popral naprosto skvěle. Atmosféru známého města přenesl na parket perfektně! Těšíme se, až je znovu uvidíme zazářit.

Juniorský tým se na blížícím mistrovství světa bude mimo formaci prezentovat také malou skupinou, která skončila na perfektním 10. místě z 55 skupin při Světovém finále Dance World Cup v Praze. Na mistrovství Evropy koncem září skončila těsně před branami semifinále. Věříme, že na MS se jim tuto bránu podaří prolomit. Choreografii SILK SONIC připravila Ilona Sedláčková.

Naše další želízka v ohni na mistrovství světa

Tím prvním je juniorské duo Ashley Berto a Terezie Rychtaříková s choreografií That’s the vibe taktéž z dílny Ilony Sedláčkové.

Tato dvojice svou společnou premiérou naprosto okouzlila celý sál i porotu na Mistrovství České republiky – probojovala se do finále a obsadila nádhernou bronzovou pozici.

Jejich o něco starší kolegové Ema Hrochová a Radek Loukota s choreografií Little party z dílny Kláry Benešové nebyli na startovním poli žádnými nováčky.

Loni se jejich největším úspěchem stal titul VICEMISTŘI EVROPY, který se budou snažit obhájit i na letošních soutěžích. A právě se svou novou choreografií se stali MISTRY ČESKÉ REPUBLIKY. I oni nás budou reprezentovat na mistrovství světa. 

Jasnou nominaci získal také sám Radek Loukota se svým sólem FLY ME TO THE MOON, se kterým získal na konci září titul MISTRA EVROPY 2024!!!

Choreografie Kláry Benešové a jeho skvělý výkon mu na Světovém finále Dance World Cup v Praze přinesla nádhernou pátou příčku. Těšíme se na další výkon, který předvede právě na mistrovství světa v Polsku.

Další výraznou osobností z řad juniorského týmu je David Kosť. Tenhle drobný tanečník má obrovský projev a ačkoliv je zcela na začátku své cesty, má už za sebou pár výrazných úspěchů.

Jedním z nich je 6. místo v lyrických sólech na Světovém finále Dance World Cup, kde předvedl choreografii V. Šupíkové a Z. Löwyové naprosto dechberoucím způsobem a dočkal se tohoto nádherného ocenění. I on nás reprezentoval na mistrovství Evropy a získal skvělé 4.místo v nabité kategorii. Těšíme se na další pokrok a jeho vystoupení na MS.

Juniorský tým na této cestě doplní i Ilonka Sedláčková, která je mistryní ČR pro rok 2024. S choreografií Perhaps zabojuje o postup do finále.

Obhájit světové zlato v kategorii Adults 2 pojede i naše seniorská formace Femme Fatale (více info ZDE).

Z řad dětské věkové kategorie jsme pro reprezentaci na mistrovství světa zvolili dvojici Natálie Podařilová a Štěpán Hrubeš, kteří jsou mistry ČR pro rok 2024. Na Evropě jim semifinále uniklo o kousek, ale věříme, že na světě si ho vybojují. Posledním reprezentantem bude sám Štěpán Hrubeš se svým sólem Jazzy boy. Na Evropě se protančil do finále a získal skvělé 5.místo. Věříme, že na MS zabojuje o příčky nejvyšší.

Na všechny naše tanečníky jsme nesmírně pyšní a věříme, že výše zmíněná vystoupení budou na mezinárodním poli úspěšná!

Pokud máte chuť podpořit naše mladé tanečníky na cestě za jejich sny, předem vám moc děkujeme!

Můžete tak učinit velmi jednoduše a rychle prostřednictvím QR kódů, anebo chcete-li se stát jedním z našich podporujících partnerů, spojte se s námi na níže uvedených kontaktech. Děkujeme!

200 Kč*

I drobná částka se počítá!
Děkujeme:)

500 Kč*

Tohle už je částka na energetickou tyčinku pro polovinu týmu! Děkujeme:)

1000 Kč*

Tak a tady za tu částku si energetickou tyčinku před výkonem můžeme dát všichni! Děkujeme:)

???

Zde si sami určíte, jakou částkou nás chcete podpořit. Kreativitě se meze nekladou!:) Děkujeme!

*Budete-li potřebovat zaslat potvrzení o zaslané částce, ozvěte se nám na novak@besta-chrudim.cz

Jste firma a chcete náš tým podpořit vyšší částkou na základě darovací smlouvy či smlouvy o sponzorství? Kontaktovat nás můžete zde:

777 067 137 / novak@besta-chrudim.cz

Váš příspěvek využijeme na pokrytí nákladů na dopravu a ubytování v polském Kielce.

Moc si vaší podpory vážíme!